Bezoek Eerste Kamer

Bezoek Eerste Kamer

Dinsdagmiddag 4 december vanaf 11:30 brengen wij een bezoek aan de Eerste Kamer. Tijdens dit bezoek zullen wij eerst bij restaurant Schlemmer welkom worden geheten door mevrouw van Dooren, plaatsvervangend griffier bij de Eerste Kamer. Zij zal ons meer vertellen over de werkzaamheden van de Eerste Kamer en de Commissie voor Veiligheid en Justitie. Bij restaurant Schlemmer is ook de mogelijkheid om voor gezamenlijk €11,75 te lunchen!

Na de lunch zullen wij vanuit de publieke tribune de plenaire vergadering over de verruiming van de sluitingsbevoegdheid van drugspanden en over de oprichting van de internationale handelskamer bijwonen.

Deze informatieve middag zullen we afsluiten met een borrel nabij het Binnenhof.

 

Opgeven kan door middel van het onderstaande formulier of door te mailen naar bestuur@studieverenigingpoliteia.com! Zet je jezelf ook op aanwezig in het Facebook-evenement om de hoogte gehouden te worden! Inschrijvingen zijn geopend tot zondag 2 december.

Het is mogelijk om mee te reizen vanuit Utrecht, we verzamelen om 10:15 bij spoor 8. We hopen jullie allemaal 4 december te zien!