Kantoorbezoek Houthoff

9 mei @ 14:30 - 17:00

Op woensdag 9 mei, van 14:30 tot 17:00, zal Politeia samen met Res Publica een bezoek brengen aan de bestuursrechtspraktijk van Houthoff, een leidend en hoogstaand Nederlands advocatenkantoor met een omvangrijke nationale en internationale clientèle. Deze middag zullen wij, samen met de leden van de Leidse studievereniging voor Staats- en Bestuursrecht, Res Publica, de kans krijgen om nader kennis te maken met Houthoff, haar bestuursrechtspraktijk en haar werknemers. Na een interactief inhoudelijk programma, met workshop, zal er een aansluitende borrel plaatsvinden. Het belooft een leuke een leerzame ervaring te worden, die je zeker niet wilt missen!

Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe het is om als advocaat bestuursrecht bij een groot kantoor te werken? Schrijf je dan snel in! Je kan je aanmelden via het onderstaande formulier.

Kantoorbezoek Houthoff

Houthoff heeft Politeia en Res Publica uitgenodigd om op 9 mei kennis te komen maken met de bestuursrechtspraktijk op hun kantoor op de Zuidas. Tijdens het bezoek krijgen we meer te horen over de carrieremogelijkheden bij Houthoff. Ook zullen we een workshop krijgen over de bestuursrechtspraktijk van het kantoor.

Het bezoek wordt afgesloten met een borrel waar je aanvullende vragen kan stellen.

Om 14.30 uur zal het bezoek aanvangen en de afsluitende borrel begint om 17.00 uur. Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, meld je dus snel aan!

Let op! Wanneer je op verzenden klikt wordt je doorgezonden naar een pagina waar je je CV kan uploaden.

Dit is benodigd als je mee wilt naar Houthoff. Er zal zorgvuldig met je CV worden omgegaan, en deze zal zonder jouw toestemming niet naar andere partijen dan Houthoff worden gestuurd.

Datum:
Tijd: