Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kantoorbezoek Ten Holter Noordam Advocaten

14 november 2019 @ 15:00 - 17:00

Op donderdag 14 november organiseert Politeia weer een kantoorbezoek! Dit keer gaan wij op kantoorbezoek bij Ten Holter Noordam advocaten. Ten Holter Noordam advocaten is een kwalitatief hoogstaand kantoor in de regio Rotterdam/Dordrecht met een nationale en internationale praktijk. Het kantoor richt zich op de sectoren Bouw, Haven, Zorg, Cleantech en Overheid.

Op 14 november krijgen wij eerst een introductie over het kantoor en de sectie Bouw-, Bestuurs- en Aanbestedingsrecht. Vervolgens gaan wij een interactieve workshop volgen in pleiten en het opbouwen van een (schriftelijk) betoog. De middag zal worden afgesloten met een borrel!

Het kantoorbezoek vindt plaats van 15:00-17:00 met aansluitend de borrel. Dit is een uitgelezen kans om kennis te maken met Ten Holter Noordam en een leerzame workshop te volgen, dus schrijf je snel in!

Let op! Wanneer je je inschrijft, ga je akkoord met het boetebeding van €10.-. Dit boetebeding gaat in wanneer je je niet uiterlijk 24 uur voor het kantoorbezoek afmeldt.

Gegevens

Datum:
14 november 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie: