Kantoorbezoek Houthoff

Op woensdag 9 mei, van 14:30 tot 17:00, zal Politeia samen met Res Publica een bezoek brengen aan de bestuursrechtspraktijk van Houthoff, een leidend en hoogstaand Nederlands advocatenkantoor met een omvangrijke nationale en internationale clientèle. Deze middag zullen wij, samen met de leden van de Leidse studievereniging voor Staats- en Bestuursrecht, Res Publica, de kans krijgen om nader kennis te maken met Houthoff, haar bestuursrechtspraktijk en haar werknemers. Na een interactief inhoudelijk programma, met workshop, zal er een aansluitende borrel plaatsvinden. Het belooft een leuke een leerzame ervaring te worden, die je zeker niet wilt missen!

Ben jij altijd al benieuwd geweest hoe het is om als advocaat bestuursrecht bij een groot kantoor te werken? Schrijf je dan snel in! Je kan je aanmelden via het onderstaande formulier.