Bezoek Eerste Kamer

Bezoek Eerste Kamer

Ben jij altijd al benieuwd geweest naar de ‘chambre de réflexion’, ofwel de Eerste Kamer van de Staten-Generaal? Dit is je kans om hier alles over te weten te komen!

Op maandag 12 januari 2015 reizen we af naar Den Haag om daar een bezoek te brengen aan de Eerste Kamer. Er zal een rondleiding plaatsvinden, gevolgd door een vragenuur met de griffier, de hoogste ambtenaar van de Eerste Kamer. De rondleiding zal worden gegeven gedaan Dr. C.J. Gradenwitz (eerste plaatsvervangend griffier) en Menno de Bruyne (voorlichter SGP fractie).

We verzamelen om 11.45 uur op Utrecht Centraal en om 15.00 uur zullen we weer vertrekken vanuit Den-Haag. Je kunt je opgeven door vóór 2 januari 2015 een mail te sturen naar activiteiten@studieverenigingpoliteia.nl. Vermeld in de mail je volledige naam (dit is inclusief doopnaam), je geboortedatum en telefoonnummer. Vergeet niet om tijdens het bezoek je ID-kaart of paspoort mee te nemen. Zonder geldig legitimatiebewijs zal je niet deel kunnen nemen aan deze activiteit!

Geef je snel op, want er is slechts plaats voor een beperkt aantal deelnemers!