Commissieleden 2016-2017 gezocht

Commissieleden 2016-2017 gezocht

Politeia is op zoek naar nieuwe, enthousiaste commissieleden voor alle commissies. Binnen Politeia zijn er vijf commissies. Dit zijn de Activiteitencommissie, de Promotiecommissie, de Studiereiscommissie, de ‘Statig’commissie en de Kascommissie.

Activiteitencommissie
De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de inhoudelijke activiteiten. Zo organiseert deze commissie symposia, lezingen en modulen. Natuurlijk mogen ook kantoorbezoeken niet ontbreken.

Promotiecommissie
Deze commissie is verantwoordelijk voor de promotie van (met name) de activiteiten van Politeia. Daarnaast verzorgt deze commissie een aantal keer per jaar een sociale activiteit voor de leden van Politeia.

Studiereiscommissie
De studiereiscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van een studiereis. Deze commissie heeft al mooie studiereizen naar Rome en Genève georganiseerd. Ook dit jaar zal er een buitenlandse bestemming bezocht worden.

‘Statig’commissie
Een aantal keer per jaar komt de Statig uit. Dit is het ledenblad van Politeia. In dit blad worden vele uiteenlopende stukken geschreven die gerelateerd zijn aan het vakgebied van het staats- en bestuursrecht en de vereniging. Artikelen, interviews, verslagen van activiteiten, foto’s, en nog veel meer. Als commissielid ga je artikelen voor het blad schrijven en ben je voor elke editie weer aangewezen op je eigen creativiteit en kennis.

Kascommissie
Eén keer per jaar controleert de Kascommissie de financiën van Politeia. De werkzaamheden van de Fiscus worden door deze commissie onder de loep genomen. Als commissielid draag je zorg voor het toezicht op de financiële administratie en boekhouding.

Lijkt het jou leuk om actief te zijn binnen de vereniging tijdens een lustrumjaar? Schroom dan niet en stuur een mail met een korte motivatie, voorkeur(en) voor een commissie en CV naar bestuur@studieverenigingpoliteia.nl.

Heb je vragen? Stuur deze gerust naar bestuur@studieverenigingpoliteia.nl.