Commissieleden gezocht

Commissieleden gezocht

Voor het nieuwe studiejaar is Politeia op zoek naar enthousiaste commissieleden.  De volgende commissies moeten worden ingevuld:

Activiteitencommissie:

De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de inhoudelijke activiteiten van Politeia.  Deze commissie staat onder leiding van de vice-praeses.

Statig-commissie:

De Statig-commissie is verantwoordelijk voor het ledenblad van Politeia ‘De Statig’. In dit blad worden vele dingen behandeld die gerelateerd zijn aan het vakgebied van het staats- en bestuursrecht en rechtstheorie.  Deze commissie staat onder leiding van de commisaris Externe. Voor de leden van deze commissie is enige kennis van grafisch design wenselijk.

Promotiecommissie:

De promotiecommissie is verantwoordelijk voor de promotie van (met name) de activiteiten van Politeia. Deze commissie staat onder leiding van de ab Actis.

Ben jij dit enthousiaste commissielid waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan een mailtje met je CV en een korte motivatie naar bestuur@studieverenigingpoliteia.nl. Vermeld daarbij expliciet in welke commissie jij het liefst plaatsneemt.