Docent(talent) van het jaar-verkiezing!

Docent(talent) van het jaar-verkiezing!

De Docent(talent) van het Jaar-verkiezing is een initiatief van de rechtenverenigingen van het departement rechten; Politeia, Ad Informandum, Urios, het Molengraaff dispuut, Vevanos, Sirius, Tilia, Pleitgenootschap Eggens en de JSVU als faculteitsvereniging. Elke vereniging raadpleegt haar achterban om te kijken wie er in aanmerking komt voor de Docent en Docenttalent van het Jaar-prijs van het departement Rechtsgeleerdheid. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens de opening van het academische jaar in de Janskerk. Met de verkiezing kan jij als student jouw stem laten gelden. De winnnaars zullen worden voorgedragen voor de Docent en Docenttalent-prijs van de Universiteit Utrecht.

Stem nu via dit formulier: http://www.surveymonkey.com/s/QCDMQ8Z
Stemmen kan tot 29 augustus.

De Universiteit Utrecht lauwert jaarlijks docenten die uitzonderlijk goed presteren, prikkelen, uitdagen en motiveren, met de Docentenprijs en de prijs voor Docenttalent. Studenten van Utrechtse studieverenigingen kunnen ieder jaar een docent voordragen voor deze prijzen. De bekendmaking van de winnaars op universitair niveau vindt plaats tijdens de Onderwijsparade. De officiële prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Dies op 26 maart 2014.

De genomineerden voor de Docenttalent van het Jaar Rechtsgeleerdheid (welke later voorgedragen wordt voor de UU-brede prijs) zijn:
–       Jessy Emaus
–       Alyssa Bos
–       Rianka Rijnhout

De genomineerden voor de Docentprijs van het Jaar Rechtsgeleerdheid (welke later voorgedragen wordt voor de UU-brede prijs) zijn:
–       François Kristen
–       Adriaan Dorresteijn
–       Jaap van Straaten

Indien u meer wilt weten over de genomineerden, klikt u dan op de rood gemarkeerde tekst uit dit artikel.

Stem nu via dit formulier: http://www.surveymonkey.com/s/QCDMQ8Z
Stemmen kan tot 29 augustus.