Recruitmentborrel

Recruitmentborrel

Wil je gebruikmaken van een unieke gelegenheid om kennis te maken met tal van grote advocatenkantoren en (bestuursrechtelijke) juridische instanties? Kom dan op donderdag 14 april 2016 naar de door Politeia georganiseerde recruitmentborrel. De inloop van dit bijzondere event begint om 19:00 uur in de Eetzaal van de Universiteitsbibliotheek (Drift 27, 3512 BR Utrecht). De eerste borrelronde vangt om 19:30 uur aan.

Gedurende vier rondes kun je onder het genot van een hapje en een drankje op een laagdrempelige manier kennis maken met de aanwezige kantoren en instanties en al je vragen over stages en werk stellen. Er zullen in totaal vier rondes plaatsvinden. Bij je inschrijving kun je voor de eerste drie rondes drie voorkeuren opgeven. Wij zullen uiteraard zoveel mogelijk rekening houden met je voorkeuren. De vierde ronde is een ronde waarin je vrij kunt borrelen.

Wij zijn trots je te kunnen meedelen dat de volgende kantoren en instanties op de recruitmentborrel vertegenwoordigd zijn: ABN AMRO, AKD, EIFFEL, Gemeente Utrecht, Ministerie van Buitenlandse Zaken, NautaDutilh, ProRail, Raad van State, Rechtbank Utrecht, Stibbe en de Universiteit Utrecht.

Daarnaast kun je tijdens deze recruitmentborrel een cv-check laten verrichten waarbij je feedback op je cv ontvangt.

Mis deze mooie kans om je te oriënteren op de arbeidsmarkt niet! Schrijf je hier uiterlijk 7 april in. Vergeet hierbij niet je drie voorkeuren op te geven. We geven je het advies om je snel in te schrijven, want de recruitmentborrel is een populair evenement en vol is vol!

Deelname is voor leden van Politeia gratis. Ben je geen lid bij Politeia, dan kost deelname €2,50,-.