Recruitmentborrel

Recruitmentborrel

Wil je gebruikmaken van een unieke gelegenheid om kennis te maken met tal van grote advocatenkantoren en (bestuursrechtelijke) juridische instanties? Kom dan op woensdagavond 1 april 2015 naar de door Politeia georganiseerde recruitmentborrel. Dit bijzondere event zal vanaf 19.30 uur in de Eetzaal van de Universiteitsbibliotheek plaatsvinden.

Gedurende vier rondes kun je onder het genot van een hapje en een drankje op een laagdrempelige manier kennis maken met de aanwezige kantoren en instanties en al je vragen over stages en werk stellen. Er zullen in totaal vier rondes plaatsvinden. Bij je inschrijving kun je voor de eerste drie rondes drie voorkeuren opgeven. Wij zullen uiteraard zoveel mogelijk rekening houden met je voorkeuren. De vierde ronde is een ronde waarin je vrij kunt borrelen.

Wij zijn trots je te kunnen meedelen dat de volgende kantoren en instanties op de recruitmentborrel vertegenwoordigd zijn (veelal door alumni): AKD, Stibbe, NautaDutilh, Boekel de Nerée, Autoriteit Financiële Markten (AFM), ProRail, De Nederlandse Bank, Gemeente Utrecht, Gemeente Wijdemeren en lid bezwaarschriftencommissie, Raad van State, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Universiteit Utrecht (docenten en promovendi) en Eiffel. Verder kun je tijdens deze recruitmentborrel bij de door Integrand verzorgde cv-check terecht voor tips en tricks met betrekking tot je cv.

Mis deze mooie kans om je te oriënteren op de arbeidsmarkt niet! Schrijf je uiterlijk 25 maart in via de volgende link, http://goo.gl/forms/Mkkf7yraLb. Vergeet hierbij niet je drie voorkeuren op te geven. We geven je het advies om je snel in te schrijven, want de recruitmentborrel is een populair evenement en vol is vol!

Deelname is voor leden van Politeia gratis. Ben je geen lid bij Politeia, dan kost deelname €3,-.