Slotsymposium Sint Maarten

Slotsymposium Sint Maarten

Op 17 september zal het Slotsymposium Sint Maarten plaatsvinden. Het afgelopen jaar heeft de Sint Maarten groep onderzoek gedaan naar goed bestuur op Sint Maarten. De bevindingen van het onderzoek zijn verwerkt in een boek: ‘Goed bestuur op Sint Maarten: tussen recht en realiteit’. Het boek zal worden overgedragen aan de gouverneur van Sint Maarten.

Het symposium zal worden ingeleid door de heer Hol, hoofd departement Rechtsgeleerderheid, de heer Addink, hoogleraar bestuursrecht en de heer Van der Woude, universitair docent staatsrecht aan de Universiteit Utrecht. De studenten van de Sint Maarten groep zullen een presentatie houden over hun bijdrage.

Het symposium zal plaatsvinden op woensdag 17 september van 15.15 uur tot 17.00 uur in de Eetkamer van de universiteitsbibliotheek aan de Drift. Aansluitend zal er een borrel plaatsvinden.

Wil jij graag bij dit symposium aanwezig zijn? Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar onderzoek@studieverenigingpoliteia.nl onder vermelding van je volledige gegevens.