Studiereis naar Praag!

Studiereis naar Praag!

praag
Waarschijnlijk heb je je studieboeken nu al in de open haard gegooid. Heerlijk met een glas glühwein ben je aan het genieten van je vrije dagen. Helaas zullen deze dagen voorbij vliegen en voor je het weet zit je alweer in de collegebanken en komen de tentamens er aan. Dan zul je weer dagdromen over vakantie, vrije tijd, relaxen, gezelligheid, eten en nog veel meer. Gelukkig heeft Politeia een oplossing voor je gevonden!

Geef je op voor onze studiereis in de onderwijsvrije week naar Praag! De gouden stad aan de Moldau. Kom mee ontdekken wat Praag te bieden heeft. Van SBR-activiteiten tot cultuur snuiven in de prachtige historische wijken van Praag. Ook het nachtleven mag natuurlijk niet ontbreken. Dit allemaal tegen een Oostblok-tarief.

Wij, het bestuur van Politeia, staan al in goed contact met de Universiteit van Praag en hebben al enkele bijzondere en interessante inhoudelijke, culturele en sociale activiteiten weten te organiseren.

Meer informatie over de kosten en activiteiten zullen tijdens de Nieuwjaarsborrel (10 januari) bekend worden gemaakt. Schrijf je nu al in voor de reis! Twijfel je nog? Laat je dan 10 januari overhalen.

Datum (onderwijsvrij): 4 t/m 9 februari

Kosten (ongeveer): 200 euro (incl. vliegtickets en verblijf)

Deadline: 11 januari 2013

Aanmeldformulier studiereis Praag

Inschrijving is gesloten