Recruitmentborrel 2019

Recruitmentborrel 2019

Wil jij weten hoe het is om bijvoorbeeld bij een advocatenkantoor, overheidsinstelling of consultancybureau te werken? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden over stages na of tijdens je studie? Of ben je in het algemeen benieuwd naar de baanmogelijkheden? Kom dan naar Politeia’s recruitmentborrel op vrijdag 10 mei vanaf 19:15!

Politeia’s jaarlijkse recruitmentborrel is de uitgelezen kans om in contact te komen met jouw potentiële werkgever en antwoord op deze vragen te krijgen. Tijdens de recruimentborrel zullen recruiters van advocatenkantoren, overheidsinstellingen en een consultancybureau aanwezig zijn om jou te woord staan! Zorg dus dat je aanwezig bent en meld je snel aan!

Aanwezige instellingen: 

Meer aanwezigen zullen in de komende weken bekend gemaakt worden! Houd hiervoor het Facebook-evenement in de gaten! Klik op de namen om meer over de instellingen te lezen!

Hoe werkt het?

De recruitmentborrel bestaat uit drie rondes. Zodra alle aanwezigen bekend gemaakt zijn, zullen wij jou vragen om je top 3 op te geven. In elk van deze rondes zal je gekoppeld worden aan een van de aanwezige instellingen. Tijdens de rondes kan je al je vragen stellen aan de aanwezige recruiters! Na de drie rondes zal de avond voortgezet worden met een borrel waar ook nog de mogelijkheid bestaat om de verschillende recruiters te spreken.

Waar en wanneer? 

De recruitmentborrel zal plaatsvinden bij Grand Café Lebowski (Domplein 17 Utrecht). De inloop begint om 19:15 en de eerste ronde zal om 19:30 beginnen.

Meld je snel aan via onderstaand formulier!

Je kan je ook opgeven door onderstaande informatie te mailen naar abactis@studieverenigingpoliteia.nl.