Vacature Commissieleden

Vacature Commissieleden

Politeia is op zoek naar nieuwe, enthousiaste commissieleden voor diverse commissies!
Wij zijn nog op zoek naar leden voor de ‘Statig’commissie, de Studiereiscommissie en de Kascommissie.

 

‘Statig’commissie
Een aantal keer per jaar komt de Statig uit. Dit is het ledenblad van Politeia. In dit blad worden vele uiteenlopende stukken geschreven die gerelateerd zijn aan het vakgebied van het staats- en bestuursrecht en de vereniging. Artikelen, interviews, verslagen van activiteiten, foto’s, en nog veel meer. Als commissielid ga je artikelen voor het blad schrijven en ben je voor elke editie weer aangewezen op je eigen creativiteit en kennis.

Studiereiscommissie
De studiereiscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van een studiereis. Deze commissie heeft al mooie studiereizen naar Genève, Rome en Athene georganiseerd. Ook dit jaar zal er een buitenlandse bestemming bezocht worden. Zit je in deze commissie, dan kom jij hoe dan ook mee met deze reis!

Kascommissie
Eén keer per jaar controleert de kascommissie de financiën van Politeia. De werkzaamheden van de Fiscus worden door deze commissie onder de loep genomen. Als commissielid draag je zorg voor het toezicht op de financiële administratie en boekhouding.

Lijkt het jou leuk om actief te zijn binnen de vereniging tijdens het aankomende studiejaar? Schroom dan niet en stuur een mail met een korte motivatie, voorkeur(en) voor een commissie en CV naar bestuur@studieverenigingpoliteia.nl.