June 15, 2017 Politeia 0Comment

Politeia is op zoek naar nieuwe, enthousiaste commissieleden voor alle commissies!
Wij zijn op zoek naar leden voor de Activiteitencommissie, de Promotiecommissie, de ‘Statig’commissie, de Studiereiscommissie en de Kascommissie.

Activiteitencommissie
De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de inhoudelijke activiteiten. Zo organiseert deze commissie symposia, lezingen en modulen. Natuurlijk mogen ook kantoorbezoeken niet ontbreken. Als je een vinger in de pap wilt hebben voor de inhoudelijke invulling van ons jaar, zien we graag je input tegemoet!

Promotiecommissie
Deze commissie is verantwoordelijk voor de promotie van Politeia en de verschillende activiteiten. Daarnaast verzorgt deze commissie een aantal keer per jaar een sociale activiteit voor de leden van de vereniging. Ben jij dol op borrelen en het organiseren van sociale activiteiten voor grote groepen, dan zit je hier goed!

‘Statig’commissie
Een aantal keer per jaar komt de Statig uit. Dit is het ledenblad van Politeia. In dit blad worden vele uiteenlopende stukken geschreven die gerelateerd zijn aan het vakgebied van het staats- en bestuursrecht en de vereniging. Artikelen, interviews, verslagen van activiteiten, foto’s, en nog veel meer. Als commissielid ga je artikelen voor het blad schrijven en ben je voor elke editie weer aangewezen op je eigen creativiteit en kennis.

Studiereiscommissie
De studiereiscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van een studiereis. Deze commissie heeft al mooie studiereizen naar Genève, Rome en Athene georganiseerd. Ook dit jaar zal er een buitenlandse bestemming bezocht worden. Zit je in deze commissie, dan kom jij hoe dan ook mee met deze reis!

Kascommissie
Eén keer per jaar controleert de kascommissie de financiën van Politeia. De werkzaamheden van de Fiscus worden door deze commissie onder de loep genomen. Als commissielid draag je zorg voor het toezicht op de financiële administratie en boekhouding.

Lijkt het jou leuk om actief te zijn binnen de vereniging tijdens het aankomende studiejaar? Schroom dan niet en stuur een mail met een korte motivatie, voorkeur(en) voor een commissie en CV naar bestuur@studieverenigingpoliteia.nl.