Inschrijven kantoorbezoeken hoofdsponsoren

Inschrijven kantoorbezoeken hoofdsponsoren

Kantoorbezoek Pels Rijcken

Op vrijdag 21 april zal Politeia met enkele leden van SVP naar Den Haag afreizen om de enige echte landsadvocaat te bezoeken! Bij Pels Rijcken specialiseert men zich in veel publiekrechtelijke rechtsgebieden, waarmee al vijf jaar invulling gegeven mag worden aan de titel van landsadvocaat.

Deze trouwe sponsor van Politeia zal de leden ontvangen en een heuse pleit-training geven. Uiteraard bestaat daarbij de mogelijkheid om foto’s te maken in toga. Ook krijg je een rondleiding door een van de grootste advocatenkantoren van Nederland. Achteraf vindt op kosten van het kantoor een borrel plaats en kun je met de vele jonge medewerkers in gesprek gaan.

Ook Pels Rijcken is altijd op zoek naar (werk)studenten, stagaires en recent-afgestudeerden. Je krijgt dus niet alleen een beeld van de advocatuur en mogelijkheden op de arbeidsmarkt, maar ook kun je lekker netwerken.

De plekken zijn beperkt, dus schrijf je snel in en hopelijk tot snel!

Inschrijven kan hier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfym0Jg6iN9Dd1AJnrAz9GXZlWsIWPAn8vzoNbhMFXyce77_A/viewform?usp=share_link

https://www.pelsrijcken.nl/

__________________________________________________________________________________

Kantoorbezoek Houthoff

Op dinsdag 9 mei vertrekken wij naar Amsterdam, waar ons een warm ontvangst te wachten staat door een van de meest prominente advocatenkantoren van Nederland en tevens onze hoofdsponsor.

Houthoff is een onafhankelijk, leidend Nederlands advocatenkantoor met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs die hoogwaardig juridisch advies en ondersteuning bieden aan een omvangrijke nationale en internationale clientèle. Cliënten kiezen voor Houthoff bij de aanpak van hun meest complexe en kritieke problemen. Problemen waarbij niet alleen juridische kennis van essentieel belang is, maar ook solide strategisch advies.

Het kantoor representeert bijna elk denkbaar rechtsgebied en ze zijn (zeker nu) op zoek naar stagaires, werkstudenten en juridisch medewerkers! Interessant om inzicht te krijgen in het omgevingsrecht, handhavingsrecht óf om je te oriënteren op de arbeidsmarkt.

Wil je dit advocatenkantoor van dichtbij zien? Schrijf je dan snel in, want er zijn beperkt plekken beschikbaar.

Inschrijven kan hier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScX_ytjUjN188E_iX4YDmD8kMWQqL_Sl14e76nRQ7WnwoD17Q/viewform?usp=share_link

Hopelijk tot snel!

https://www.houthoff.com/