Commissies

Commissies

Politeia kent een aantal commissies. Deze commissies staan de bestuursleden bij in onder andere het organiseren van activiteiten. Tijdens het werk binnen de commissie werk je nauw samen met  het bestuur. Deelname aan deze commissies is een goede manier om te leren organiseren, aansturen, creatief nadenken etc en zijn dan ook een toevoeging voor je CV.

Activiteitencommissie
De naam geeft het al weg, als commissielid ben jij samen met een bestuurslid bezig met het bedenken en organiseren van verschillende activiteiten binnen Politeia. De activiteiten bestaan onder andere uit: kantoorbezoeken, symposia en lezingen. Beschik jij over de creativiteit om steeds weer een interessante activiteit te organiseren, dan ben jij de geschikte kandidaat voor de Activiteitencommissie!

Studiereiscommissie                                                                                                                                    

De Studiereiscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de studiereis voor Politeia. Als lid zal je samen met je commissiegenoten een locatie uitzoeken voor de studiereis. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van zowel inhoudelijke als sociale activiteiten tijdens de studiereis. Als lid van deze commissie heb je veel vrijheid om een interessante studiereis te realiseren. Samen met je commissiegenoten bepaal jij waar de reis heen zal gaan. Heb jij altijd al gefantaseerd over dat ene paradijs of unieke oord, dit is je kans om dat werkelijkheid te laten worden!

Vacatures voor commissies zijn op dit moment gesloten.