Kantoorbezoek Houthoff

Kantoorbezoek Houthoff

Na het geweldige kantoorbezoek aan Van der Feltz advocaten organiseert Politeia weer een kantoorbezoek! Woensdag 1 mei 2019, vanaf 14:30, brengt Politeia weer een kantoorbezoek aan Houthoff. Houthoff is een onafhankelijk, leidend Nederlands advocatenkantoor  die hoogwaardig juridisch advies en ondersteuning bieden aan een omvangrijke nationale en internationale clientèle. Het kantoorbezoek is dus een uitgelezen kans om kennis te maken met een groot en internationaal advocatenkantoor.

Het kantoorbezoek zal bestaan uit een kantoorpresentatie en een workshop Bestuursrecht door Marloes Brands en Monica Sonderegger. Marloes Brands en Monica Sonderegger zijn beide advocaten bij Houthoff. Hierna is er nog de mogelijkheid om andere kantoorgenoten te ontmoeten. De middag zal afgesloten worden met een borrel!

De kantoorbezoeken bij Houthoff zijn altijd erg leerzaam en leuk dus meld je snel aan via onderstaand formulier of door ons te mailen!

Let op! Wanneer je je inschrijft ga je akkoord met het boetebeding van €10.-. Dit boetebeding gaat in wanneer je je niet uiterlijk 24 uur voor het kantoorbezoek afmeld.