Bestuur 2014-2015 gezocht

Bestuur 2014-2015 gezocht

IMG_2704Voor het collegejaar 2014-2015 zijn wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste bestuursleden. Het streven is om wederom vijf bestuursleden te benoemen. Elke bestuursfunctie bij Politeia is part-time en daardoor prima te combineren met je studie. Een bestuursfunctie biedt je de mogelijkheid om bestuurservaring op te doen en daarnaast je netwerk te verbreden.

Als bestuurslid van Politeia sta je rechtstreeks in contact met de docenten en medewerkers van de afdeling staats- en bestuursrecht en rechtstheorie. Daarnaast zul je ook veel in contact komen met advocatenkantoren en grote namen op het gebied van staats- en bestuursrecht en rechtstheorie.

Voor het bestuursjaar 2014-2015 zijn wij op zoek naar mensen voor de volgende functies:

Praeses

Als praeses ben je het gezicht van de vereniging, met name voor externe partijen zoals de universiteit, andere studieverenigingen/zusterverenigingen en sponsoren. Je bewaakt het verenigingsbeleid en houdt overzicht met betrekking tot wat er binnen de vereniging gebeurt. Tenslotte worden de algemene ledenvergaderingen en bestuursvergaderingen door jou voorgezeten.

Vice-praeses

Als vice-praeses fungeer je als rechterhand van de praeses. Je vervangt deze waar nodig. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de werving, coördinatie en ondersteuning van de Inhoudelijke Activiteiten Commissie (IAC).

ab Actis

Als ab Actis vorm je voor de leden het aanspreekpunt van de vereniging. De correspondentie en de mail worden door de ab Actis dagelijks bijgehouden. Daarnaast is het ook jouw taak om de ledenadministratie, het alumnibestand en de website up to date te houden. Je bent hoofdverantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden, het bijhouden van de deelnemerslijsten en social media (Facebook/LinkedIn). Tot slot ben je verantwoordelijk voor de werving en gang van zaken binnen de Promotiecommissie.

Fiscus

Als Fiscus ben jij verantwoordelijk voor de financiën. Je maakt de jaarbegroting, het jaarverslag en de begrotingen voor verschillende activiteiten. Verder zorg je dat rekeningen tijdig worden betaald en rekeningen worden opgesteld en verzonden.

Commissaris Extern

Als commissaris extern ben je, in samenwerking met de voorzitter. vooral bezig met het werven van nieuwe sponsoren en het contact houden met huidige sponsoren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ledenblad, De Statig waar je samen aan werkt me de Statig-commissie.

Heb jij interesse in een bestuursjaar bij Politeia? Stuur dan een mail naar bestuur@studieverenigingpoliteia.nl met een (korte) motivatiebrief en je CV onder vermelding van ‘sollicitatie bestuur Politeia’. Vermeld in deze mail ook naar welke functie je voorkeur uitgaat. 

DEADLINE VOOR AANMELDING: 25 MEI