Commissieleden 2015-2016 gezocht!

Commissieleden 2015-2016 gezocht!

Op dit moment is Politeia opzoek naar nieuwe, enthousiaste commissieleden voor al haar commissies. Binnen Politeia zijn er vier commissies. Dit zijn de Activiteitencommissie, de Promotiecommissie, de Studiereiscommissie en de ‘Statig’commissie.

Activiteitencommissie
De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de inhoudelijke activiteiten. Zo organiseert deze commissie symposia, lezingen en studiereizen. Natuurlijk mogen ook kantoorbezoeken niet ontbreken.

Promotiecommissie
Deze commissie zal verantwoordelijk zijn voor de promotie van (met name) de activiteiten van Politeia. Deze commissie verzorgt ook een aantal keer per jaar een sociale activiteit voor de leden van Politeia.

Studiereiscommissie
Deze commissie zal verantwoordelijk zijn voor het organiseren van een studiereis. Voorgaand jaar heeft deze commissie een prachtige studiereis naar Genève georganiseerd. Ook dit jaar zal er een buitenlandse bestemming bezocht worden.

‘Statig’commissie
Een aantal keer per jaar komt de Statig uit. Dit is het ledenblad van Politeia. In dit blad worden vele uiteenlopende dingen behandeld die gerelateerd zijn aan het vakgebied van het staats- en bestuursrecht en de vereniging. Artikelen, interviews, verslagen van activiteiten, foto’s, en nog veel meer. Als commissielid zul je artikelen voor het blad schrijven en ben je voor elke editie weer aangewezen op je eigen creativiteit en kennis.

Lijkt het jou leuk om actief te zijn binnen de vereniging? Schroom dan niet en stuur een mailtje met je motivatie en CV naar bestuur@studieverenigingpoliteia.nl.

Heb je vragen, stuur deze gerust naar bestuur@studieverenigingpoliteia.nl.