UPDATE: Studieweekend: Een bijzonder weekend Den Haag!

UPDATE: Studieweekend: Een bijzonder weekend Den Haag!

secret_hotel_den_haag_4__d2af95_4Op donderdag 30 mei zullen wij naar Den Haag gaan voor een bijzonder weekend in het kader van het staats- en bestuursrecht. Tijdens dit weekend gaan wij ook overnachten in een studenten vriendelijke accommodatie aan het strand van Scheveningen. Meld je dan ook snel aan, de accommodatie moet op tijd geboekt worden. Wij verblijven dan 2 dagen in Den Haag, en verwachten het eind van de middag op vrijdag 31 mei terug te zijn in Utrecht.

Wat gaan wij allemaal doen in Den Haag? Naast dat wij natuurlijk ook sociale activiteiten hebben, denk aan een avondje stappen in Den Haag voor de liefhebbers, staan er een aantal zeer interessante activiteiten op de planning in het kader van het staats- en bestuursrecht die je niet mag missen.

Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn
Wij zullen een bezoek brengen aan niets minder dan de landsadvocaat. Hier zullen wij een rondleiding krijgen, zal er verteld worden over de werkzaamheden en de mogelijkheden binnen dit kantoor. En zullen wij een lezing bijwonen verzorgd door de advocaten van dit kantoor. Een kijkje in de keuken van de landsadvocaat.

Raad van State
Politeia is als hofleverancier van startende juristen natuurlijk van harte welkom bij de Raad van State. Ook bij de Raad van State staat een interessant programma op ons te wachten die ons de vele verschillende taken laat zien waar de Raad van State dag in en dag uit mee bezig is.

Ministerie
Dit houden wij deels geheim. Wij kunnen en willen je slechts vertellen dat wij een ministerie gaan bezoeken. Hier zullen wij de dagelijkse praktijk ervaren waar de ambtenaren van het ministerie zoal mee te maken krijgen.

Geheime, nog bekend te maken, activiteit
Dat krijg je nog even niet uit ons los

 

Ontdek Den Haag met Politeia
Buiten de inhoudelijke activiteiten gaan wij ook veel andere leuken dingen doen. Het is al aangekondigd, wij zitten aan het strand bij Scheveningen. Dus lekker bij het strand over de boulevard wandelen, terrasjes in de zon, het nachtleven van Den Haag ontdekken, en opstaan met een frisse duik in de Noordzee.

Wij hebben een zo gevarieerd en interessant programma neer proberen te zetten voor jullie. Zodat zowel de staatsrecht als de bestuursrecht fanatiekeling ruim aan zijn trekken komt.

 

Verdere informatie
Voor deze unieke reis die gegarandeerd veel plezier en nieuwe inzichten zal opleveren vragen wij slechts een geringe bijdrage van rond de 20 euro. Dat is inclusief ontbijt. De prijs kan mogelijk nog ietsje verschillen maar blijft rond de 20 euro, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

UPDATE:
De deadline is eigenlijk al verstreken om je aan te melden, maar wij hebben nog een aantal extra bedden! Je kan je aanmelden tot en met zaterdag 4 mei 17:00

Aanmeldformulier

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK, DE STUDIEREIS ZIT VOL