Lezing: Nadeelcompensatie door Bruno van Ravels van AKD

Lezing: Nadeelcompensatie door Bruno van Ravels van AKD

Bruno van Ravels
Bruno van Ravels
[important]Onderaan dit bericht is de powerpoint presentatie te downloaden van de lezing zodat je het nog rustig na kan lezen.[/important]

Op vrijdag 18 januari zal er een lezing worden gehouden door Bruno van Ravels, advocaat bij AKD, met als onderwerp de nadeelcompensatie.

Deze lezing is verbonden aan het vak kernvak staats- en bestuursrecht 2. In de werkgroepen en hoorcolleges van dit vak zal deze lezing gepromoot worden onder de studenten.
Ook onze leden en overige geïnteresseerde zijn van harte welkom.

Bruno van Ravels
Bruno van Ravels (1958) is partner bij AKD. Hij is advocaat sinds 1986. Sedert 2002 is hij tevens als hoogleraar verbonden aan het Onderzoekscentrum Onderneming en Recht van de Radboud Universiteit Nijmegen, waar hij de leerstoel ‘Overheid en Onderneming’ bekleedt.

Bruno van Ravels is onder meer voorzitter van de Besliscommissie Schadeschap Luchthaven Schiphol, die zich bezighoudt met de grote hoeveelheid claims betreffende de uitbreiding van de luchthaven Schiphol. Hij is lid van de Commissie van Advies inzake de Waterstaatswetgeving. Voorts is hij lid van de door de Minister van Justitie ingestelde Studiegroep schadevergoeding en nadeelcompensatie. Gelet op zijn kennis en ervaring vanuit de praktijk maar ook zijn betrokkenheid bij het wetsvoorstel voor een nadeelcompensatieregeling in de Awb verwachten we dat hij een interessant gastcollege zal verzorgen over de actuele ontwikkelingen in het nadeelcompensatierecht.

Tijdens deze lezing zal er ook ruimte zijn voor discussie door middel van stellingen, aangevoerd door de spreker.

—————————————-

[important]De lezing was erg geslaagd, van de aanwezige studenten ontvingen wij veel positieve feedback. Zoals beloofd tijdens deze lezing kan je via de onderstaande link de powerpoint downloaden van de lezing om deze nogmaals rustig door te lezen:
Presentatie downloaden[/important]