NewGround Law

NewGround Law

OMDAT HET MOET, NIET OMDAT HET KAN

Een nieuwe kantoorformule waarmee we conventies in de markt doorbreken. Dat is NEWGROUND. Gestart door de top van Nederlandse vastgoedjuristen. Samen goed voor meer dan honderd jaar aan ervaring voor een grote diversiteit aan cliënten.

Ons bestaansrecht is helder: we richten ons op hetgeen er écht toe doet. En als het moet doen we het simpelweg écht helemaal anders. Met focus en scherpzinnigheid. Met de menselijke maat hoog in het vaandel. Omdat eigenbelang nooit mag prevaleren boven het belang van onze cliënten en onze mensen. Omdat de huidige tijd dat van ons vraagt.

De menselijke maat

Een ander DNA dus. Omdat we er rotsvast in geloven dat we met een diepgewortelde ‘human-centric’ aanpak de belangen van onze opdrachtgevers het best dienen. Een filosofie die misschien niet zomaar door iedereen zal worden ondersteund. Wij geloven in ieder geval dat het de juiste mensen zal aantrekken. Mensen die zich bij ons willen aansluiten – zowel nieuwe cliënten als toekomstige medewerkers. Echte professionals uiteraard, maar vooral ook mensen waar wij graag ons vertrouwen aan schenken om de klus te klaren en ons kantoor mee op te bouwen.

Wij zullen in ieder geval laten zien dat we waarmaken wat we zeggen. En daar mag u ons ook op aanspreken. We verwelkomen zeker een kritische noot. Dit schept ruimte voor nieuwe wegen, innovatie en samenwerking.

Moving beyond culture, the soul of our company is built on a clear business intent.