Studiereis Den Haag

Studiereis Den Haag

secret_hotel_den_haag_4__d2af95_4Na het grote succes van volgend jaar zullen we dit jaar weer op tweedaagse studiereis naar Den Haag gaan. Tijdens de reis zal er een gevarieerd programma aangeboden worden met inhoudelijke en sociale activiteiten.

Donderdag 15 mei

We zullen een bezoek brengen aan de Raad van State, waarbij we een zitting zullen bijwonen en enkele juristen voorlichting zullen geven over hun werk binnen de Afdeling Bestuursrechtspraak. In de middag is er ruimte voor sociale activiteiten, waaronder een boottochtje over de Haagse grachten. We zullen overnachten in een hostel.

Vrijdag 16 mei

We beginnen de dag met een bezoek aan de afdeling Constitutionele Zaken en Wetgeving van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, waar we een actueel project over de woningmarkt zullen behandelen. Tot slot gaan we deze dag lunchen bij Van der Feltz Advocaten, een kantoor dat gespecialiseerd is in het bestuursrecht in de breedste zin van het woord.

Van de bovenstaande informatie is alles onder voorbehoud. Diegenen die vorig jaar ook mee geweest zijn naar Den Haag zijn ook dit jaar weer van harte welkom en het programma zal dit jaar anders zijn dan vorig jaar.

De studiereis zal plaatsvinden op 15 en 16 mei en we zullen overnachten in een studenten vriendelijke accommodatie. Ook dit jaar vragen wij een eigen bijdrage van 20 euro. Meld je hieronder snel aan, want VOL=VOL.

Aanmelden is niet meer mogelijk.