Recruitmentborrel

Recruitmentborrel

Op 29 maart is het zover, dan zal de recruitmentborrel plaatsvinden! Gedurende vier rondes kun je onder het genot van een hapje en een drankje op een laagdrempelige manier kennis maken met de aanwezige kantoren en instanties. Op deze wijze kun je ervaren wat de instanties te bieden hebben en hoe jij er tussen zou passen. De bekendmaking van de aanwezige instanties zal in de nabije toekomst op de website en middels de ledenmail bekend worden gemaakt. Wil je gebruikmaken van de unieke mogelijkheid om kennis te maken met tal van grote advocatenkantoren en andere juridische instanties? Kom dan woensdagavond van 19.00u tot 21.00u naar ons event.

Met trots kunnen we stellen dat de volgende kantoren en (juridische) instanties aanwezig zijn op onze recruitmentborrel:

– AKD
– Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn
– NautaDutilh
– ABN AMRO
– Rechtbank Midden-Nederland
– Raad van State
– Gemeente Utrecht
– Universiteit Utrecht

Mis deze mooie kans om je te oriënteren op de arbeidsmarkt niet en schrijf je uiterlijk voor 24 maart 2017 in. Inschrijving kan via de link op onze website, of via onze Facebookpagina. Vergeet niet om jouw voorkeuren op te geven. Schrijf je snel in, want vol=vol. De definitieve locatie en indeling zullen nog volgen.

Inschrijven kan door op deze link te klikken.